Er du utenlandsstudent får du gunstig studentforsikring gjennom ANSA. Du får også muligheten til å delta på arrangementer verden over, benytte deg av vår sosialveiledertjeneste, samt vår online psykologtjeneste. Vi tilbyr dobbeltmedlemskap, i tillegg til nyhetsbrev med relevante jobb- og studietips. Som medlem har du også tilgang til en karrieretjeneste som kan hjelpe deg med overgangen tilbake til Norge og arbeidslivet etter ferdig utdanning i utlandet.

Bli medlem og benytt deg av ANSAs medlemsgoder:

ANSA Studentforsikring

Som medlem av ANSA har du mulighet til å kjøpe ANSA Studentforsikring – en skreddersydd forsikring for deg som studerer i utlandet.  ANSA Studentforsikring gir deg blant annet ubegrenset dekning ved akutt sykdom eller skade, innboforsikring i studielandet og 60 dagers reiseforsikring uten studielandet til en studentvennlig pris.

Bestill ANSA studentforsikring.

Forsikringen kan bestilles. 

Studentvelferd

Sosialveiledning

Vår sosialveileder er tilgjengelig dersom du skulle oppleve små eller store utfordringer i utlandet – enten de er relatert til psykisk/fysisk helse, trygderettigheter, Lånekassen, bolig/utleier e.l. Ta kontakt enten på mail eller bestill en veiledningstime, så vil vi gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg i riktig retning. ANSA er der for deg under hele studietiden.

Online psykologtjeneste og webinarer

ANSA har inngått et samarbeid med en profesjonell online psykologtjeneste, hvor du kan snakke med en autorisert psykolog i en videkonsultasjon. Kort ventetid, ingen reising, og psykologer som er tilgjengelig uavhengig av hvor du befinner deg i verden. Slik håper vi at terskelen for å oppsøke hjelp kan senkes. Bestill tid til det tidspunktet som passer best for deg, og gjennomfør samtalen fra hvor du selv måtte ønske. ANSA har et tilbud hvor du kan få 4 samtaler med psykolog helt gratis for å prøve ut om dette er et tilbud som passer for deg. Les mer om tjenesten her 

Vi avholder også månedlige, forebyggende webinarer for våre medlemmer på relevante temaer. Du kan finne en oversikt over webinarer som holdes til enhver tid på denne oversikten

Beredskap

Vi har også en beredskapsplan der vi samarbeider med Sjømannskirken og deres fem studentprester. Beredskapsplanen iverksettes ved alvorlige hendelser, men studentprestene er også tilgjengelige på studiestedene for våre studenter på kort varsel, om de skulle ha ekstra behov for en voksen samtalepartner eller hjelp i vanskelige situasjoner.

ANSA Karriere

CV/Søknadsveiledning

Mange synes det er vanskelig å skrive en god CV og et godt søknadsbrev. Selv om du lett kan finne en mal på nett, så er det vanskelig å vite hva CV-en bør (og ikke bør) inneholde. Som medlem av ANSA kan du sende inn din CV og/eller søknad til cv@ansa.no og få den evaluert og kvalitetssikret helt gratis av vårt dyktige karriere-team.

Kurs/Webinarer

Vi tilbyr online kurs (webinarer) innen karriereutvikling og jobbsøking. Kursene avholdes på nett, slik at de er tilgjengelig i hele verden. Disse webinarene er gratis for alle våre medlemmer. Finn relevante webinarer for deg som medlem her

Karrieredager

Årlig blir det arrangert karrieredager både i Norge og i utlandet hvor du som søker jobb (sommerjobb, internship eller fast jobb) kan møte potensielle arbeidsgivere. På ANSAs karrieredager kan du som studerer i utlandet få muligheten til å treffe potensielle arbeidsgivere som er på jakt etter din internasjonale kompetanse. Med vårt nettverk bestående av nåværende og tidligere utenlandsstudenter, sitter vi på kunnskap og erfaring om hvordan det er å være student i utlandet og utfordringer du kan støte på når du kommer hjem og skal begynne å jobbe.

 

Bli med på ANSA-arrangementer i hele verden!

En av de beste grunnene for å melde seg inn i ANSA er våre mange arrangementer både i utlandet og hjemme i Norge. ANSA samler studentene både faglig og ikke minst sosialt til alt fra 17. mai til quizkveld.

ANSA har landsstyrer drevet av aktive ANSA medlemmer i hele 27 land, kontaktpersoner rundt om i hele verden, lokallag og utvalg. Bli kjent med organisasjonen - og få venner for livet!

Dobbeltmedlemskap - 2 medlemskap for prisen av 1!

Som medlem i ANSA får du gratis medlemskap i en rekke andre organisasjoner.

Er du medlem av ANSA og studerer:

Spørsmål om medlemskap i ANSA?

Ta kontakt med vår Medlemsservice.