I SHS er vi alltid på leting etter nye, kreative måter å samle inn penger på. For to år siden, i 2014, kom vi på idéen om å invitere våre medelever til en skikkelig Oktoberfest, og første gjennomførte arrangment ble en enorm suksess.

Vi var raske med å bestemme oss for å føre tradisjonen videre, og tidligere i oktober ble Oktoberfest For Charity arrangert for tredje gang. Det ble en minst like stor suksess. Alle koste seg med drikkeleker og dansing til kjente slagere, og ifølge tyskerne var det den best oktoberfesten vi har arrangert så langt.

Konseptet går ut på at vi inviterer venner av venner til ”å komme og drikke øl og danse for et godt formål”. Inntektene kommer i hovedsak fra billettsalget, og vi solgte billetter for 2500 HUF, hvilket tilsvarer cirka 80 NOK. Etter å ha solgt nesten 400 billetter satt vi igjen med 28 937 NOK. Noen penger gikk med til pynting, men vi fikk leie lokalet gratis, og DJene var snille nok til å spille gratis på grunn av det veldedige formålet.

Vi er veldig fornøyd med hvor mye penger vi samlet inn, og dette er absolutt en ny rekord for oss. Disse pengene betyr veldig mye for fremgangen i vårt nye prosjekt.