Styrets kontakinformasjon 

Mail: sheffield@ansa.no

Lokallagsleder 

Katinka Fjeld Arnesen 

Økonomiansvarlig 

Synne Frednes Nordbye 

Styremedlem

Vilde Drivstuen 

Om Sheffield

Sheffield er en by som ligger i fylket South Yorkshire i Nord-England. Byen har et levende uteliv og en student-union som er kåret til UK’s beste 8 år på rad. I tillegg til å være en urban by, byr Sheffield også på en av Englands vakreste nasjonalparker – Peak District. University of Sheffield er kåret som et av de topp 100 universitetene i verden, og tilbyr et bredt utvalg av studier. Universitetet er også er at de mest internasjonale i England, med over 5000 internasjonale studenter fra 125 land.

Som studentby har Sheffield utrolig mye å by på. Her finner du alt fra Peak District og parker til nattklubber og diverse sportsklubber. Selv om Sheffield har drøyt 500 000 faste innbyggere, blir man både veldig godt mottatt og «sett» som student. Byen er i stor grad lagt til rette for studenter, og man blir til daglig kalt både «love» og «duck» av de som bor her fast. I studieåret er det ca. 60 000 studenter som bor og studerer i Sheffield, fordelt på The University of Sheffield og Sheffield Hallam. Per i dag er det Uni of Sheffield som huser de norske studentene i byen. I tillegg til høyt akademisk nivå, godt sosialt miljø, Storbritannia sin beste Students Union og en rekke «socials» i løpet av en vanlig uke kan også Sheffield by på to store fotballklubber, kort reisetid til andre store byer i Storbritannia og den årlige «Varsity» sportskonkurransen mellom Uni of Sheffield og Hallam som finner sted i ukene før påske hvert år.

Hvis du har noen spørsmål om hvordan det er å studere i Sheffield, eller om du allerede studerer her og ønsker å komme i kontakt med andre norske studenter er det bare å ta kontrakt med styret direkte eller via Facebook siden vår.