Essex er et fylke som ligger nordøst for London i England. Like ved byen Colchester finner du The University of Essex, hvor de fleste nordmenn i ANSA Essex studerer. Her kan du lese mer om studiestedet og lokallaget.

Styrets kontaktinformasjon

E-post: essex@ansa.no

ANSA Essex på Facebook

Lokallagsleder

Jacob Karlsen

Økonomiansvarlig

Christa Helgesen

Arrangementsansvarlig

Ella Han

SoMe-ansvarlig

Elisabeth Hagen 

 

Om Colchester

Byen ved universitetet heter Colchester og ligger ca. 50 minutter utenfor London med tog. Her bor det ca. 180.000 innbyggere. Dette er en liten og koselig by med en hovedgate som har mange shoppingmuligheter. Det finnes også flere restauranter, kaféer, puber og nattklubber i området.

Universitetet

Det er et stort norsk miljø ved skolen og mange internasjonale studenter. Universitetet ligger ca. 10 minutter utenfor sentrum med buss/sykkel i landlige omgivelser, og har et stort campus hvor alle fasiliteter er tilgjengelige. Universitetet har en stor studentorganisasjon som tilbyr stort spekter av idretter og aktiviteter.

Alle internasjonale studenter har mulighet til å bo på studenthybel på campus, hvis ikke finnes det private aktører som tilbyr leie av leilighet/hus. Det er store forskjeller på boforhold/kvalitet, så ta en titt på ANSA Essex på Facebook for mer informasjon angående dette og mye annet.

Det finnes mange aktører som hjelper deg med søknadsprosessen til universitetet, men det kan være lurt å forhøre seg med noen som går på universitetet ang. hvilken studieretning som passer deg. Dette kan du finne ved å søke opp kontaktpersoner som studerer ved University of Essex på ANSA sine hjmmesider.

ANSA Essex

ANSA Essex er et lokallag for norske studenter ved University of Essex. Lokallaget er ikke direkte underlagt universitetets studentorganisasjon, men jobber med Nordic Society ved arrangementer på universitetet. 

Det vil bli arrangert flere arrangementer i løpet av året av både ANSA Essex og ANSA UK. Det er bare å følge med på Facebook!