ANSA Japan ble dannet i slutten av november 2012. Vi jobber for å hjelpe norske studenter med livet i Japan, arrangerer flere arrangementer i året og er aktive på sosiale medier for å promotere interessante nyheter og eventer for studenter.

For deg som studerer i Japan

ANSA Japan er et landslag for deg som studerer eller ønsker å studere i Japan. Vi er der for deg om du har spørsmål om studier og om det å leve i Japan. Vi arrangerer også flere arrangement i året som norske studenter kan være med på. Du kan ta kontakt med oss dersom noe uforutsett skulle oppstå mens du er i Japan.

Hva gjør ANSA?

ANSA Japan er en del av ANSA (Association for Norwegian Students Abroad) og består av frivillige norske studenter i Japan. ANSA jobber for å sikre norske studenters faglige, kulturelle, sosiale og økonomiske interesser, og for å skape forståelse for den ressurs utenlandsstudenter representerer i kraft av sin internasjonale kompetanse. 

Kontakt ANSA Japan

Ønsker du å komme i kontakt med andre nordmenn i Japan, eller har du spørsmål om ANSA Japan, ta kontakt med oss i landsstyret  så vil vi hjelpe deg. Du kan også sende en e-post til japan@ansa.no.

Følg med på våre sosiale medier for oppdatert informasjon om hva som skjer i Japan. 
Facebook: https://www.facebook.com/AnsaJapan/
Instagram: ansajapan