Landsstyret er ANSA Frankrikes høyeste organ. Vi arbeider med å svare på henvendelser samt organisere morsomme arrangementer for utenlandsstudentene.

Landsstyret for 2020/2021 består av:

 

Landsleder: Yasmine Mekki Hovland (landsleder.frankrike@ansa.no)

Yasmine har halvannet år som tillitsvalgt bak seg før hun nå har tatt på seg de øverste ansvaret i ANSA Frankrike. Ved siden av ANSA-arbeidet har Yasmine studert International Business i Grenoble. Hun bor for tiden i Bergen, men har planer om å returnere til Frankrike snart.

 

Nestleder: Hannah Myhre (nestleder.frankrike@ansa.no)

Vår nestleder studerer komparativ lingvistikk og litteratur ved Sorbonne Nouvelle. Hun har snart bodd tre år i Paris og har blitt godt kjent med en av verdens flotteste byer. Hannah er i tillegg til landsvervet leder i ANSA Paris. 

 

Økonomiansvarlig & Redaktør: Alfred Skartveit Helskog (okonomi.frankrike@ansa.no)

Alfred tar en Bachelorgrad ved Sciences Po Paris Campus de Reims, hvor han får en tverrfaglig innføring i internasjoale relasjoner og statsvitenskap. Som eneste i landsstyret, har Alfred tatt på seg to styreverv og har ansvar både for økonomien vår og utgivelsen av medlemsbladet FRAnsa. 

 

Informasjonsansvarlig: Henrik Arctander (info.frankrike@ansa.no / melding til Ansa Frankrike på Facebook/Instagram)

Henrik studerer en tverrfaglig multidisiplinær bachelor i samfunnsvitenskap, med fokus på Politikk og Rettsvitenskap, ved Sciences Po Paris Campus de Reims. Han går inn i sitt tredje år som tillitsvalgt i landstyret. Bachelorgraden fullføres i år via et praktikum hos NHO i Oslo, men vår lengstsittende tillitsvalgte returnerer til Frankrike og Sciences Po til høsten.

 

Markedsansvarlig: Ingrid Øvindsdatter Ravnanger (marked.frankrike@ansa.no)

Ingrid er det tredje landsstyremedlemmet med bakgrunn fra Sciences Po Paris Campus de Reims. For tiden studerer hun Mastergrad ved samme universitet i Paris sentrum. Ingrid har øverste ansvar for vårt karriereforum og har gått inn i den rollen med stor iver. Vi ser derfor alle litt ekstra frem til årets arrangement!