Landsstyret består av: landsleder, nestleder, økonomiansvarlig og informasjonsansvarlig. Disse er ansvarlige for ANSA Canada for ett år av gangen og velges på landsmøtet som holdes årlig i løpet av årets første kvartal.

Landsstyret i Ansa Canada 2021/2022:

Pauline Asmundsen Helmke - Lokallagsleder

Hei!

Jeg heter Pauline Helmke og er leder i ANSA Canada Vest. Jeg har bodd i Vancouver i seks år, og jobber med min andre bachelor grad på University of British Columbia, en Bachelor of Kinesiology i Neuromechanical and Physiological Sciences. På fritiden liker jeg å trene, danse, male, gå tur og lage mat. Jeg er halvt fra Norge og halvt fra USA, oppvokst i Norge, og synes Vancouver har vært en fin mellomting mellom de to kulturene jeg har vokst opp i. Ikke nøl med å sende meg en mail om du har spørsmål om å bo eller studere i Vancouver!

E-post: Landsleder.Canada@ansa.no eller pauline.a.helmke@gmail.com

Sondre Vikør Egenes - Nestleder

Heia!

Mitt navn er Sondre Egenes, jeg er 28 år, og er nestleder i ANSA Vancouver. Jeg er andreårsstudent ved Emily Carr University of Art + Design--studieretning 3D-animasjon. På min fritid liker jeg å tegne, skrive, lese og gå turer. Ankom Vancouver vinteren 2021. Om du har noen spørsmål om det å planlegge, reise og bo/studere i Vancouver så bare ta kontakt!

E-post: Nestleder.Canada@ansa.no eller sondre.egenes@gmail.com

Thea Bergh Skeide - Økonomiansvarlig

Heisann!

Jeg heter Thea, er 22 år og har kalt Vancouver mitt hjem i snart tre år nå. Jeg går på University of British Columbia, hvor jeg tar en double major i English Literature og Classical, Near Eastern and Religious Studies. På fritiden liker jeg best å lese, bake kaker, drive med yoga, oppsøke obskure små kaféer i Vancouver’s bakgater eller ta en lang fottur gjennom Pacific Spirit Park. Med både sjø, skog og fjell lett tilgjengelig, synes jeg Vancouver er den perfekte studie-destinasjonen for sports of frilufts-interesserte nordmenn som også vil ha gleden av et mangfoldig kulinarisk og kulturelt by-tilbud. Om du vurderer å studere i Vancouver, eller alt er her, så mail meg gjerne om du ønsker mere tips om livet og studiemulighetene i Vancouver, eller bare vil slå av en prat! :)

E-post: Okonomi.Canada@ansa.no eller theabesk@gmail.com

Kontaktinformasjon:

Landsleder

Pauline Asmundsen Helmke

Nestleder

Sondre Vikør Egenes

Økonomiansvarlig

Thea Bergh Skeide

Okonomi.Canada@ansa.no