Ønsker du å studere ved den australske vestkysten er Perth et utmerket valg for deg! Perth besitter  mange anerkjente universiteter og er en backpackers dream med milevis av hvite strender, surfing, fantastisk dyreliv og er en sprudlende ung by som byr på mange muligheter og opplevelser. For en kald nordmann kan Perth også friste med rundt 18 grader på vinterstid og opptil 40 grader på sommeren. Så for deg som trenger et lite avbrekk fra norsk klima er Perth the place to go! 

OBS! Dette lokallaget er for tiden inaktivt. Studerer du eller skal du studere i Perth, ta kontakt med australia.nz@ansa.no

ANSA Perth passer på norske studenters interesser når de studerer og bor i Perth. Vi hjelper de som tenker på å studere i Perth eller som allerede er studenter her med utfordringer og spørsmål om det å bo og studere i Perth. Står du ovenfor problemer eller utfordringer fungerer ANSA Perth som støtte og vi vil hjelpe deg så godt vi kan. 

Perth er en flott by som kan tilby stor varisjon, med et bra og variert uteliv og kultur, samt gode muligheter for å oppleve flott Australsk natur. ANSA Perth arrangerer flere sosiale sammenkomster hvert semester som er en god mulighet for å bli bedre kjent i byen, og andre nordmenn som studerer her. 

Les mer om hva Perth har å tilby her: 

 

StudyPerth on Facebook

Nordmenn i Perth Facebook


Ønsker du å engasjere deg i ANSA Perth, kan du delta på valget som vi har på slutten av semesteret. Vi oppfordrer alle til å delta, enten man ønsker å stille til valg eller om man vil bli med å stemme frem gode kandidater. Husk at du kan bruke din stemme til å gjøre ANSA til en enda bedre organisasjon!  

Ikke ANSA medlem? Meld deg inn i dag og gjør studiehverdagen din enda bedre! Bli ANSA Medlem her

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt på vår Facebook side ANSA Perth eller på Perth@ansa.no.

Styret i Perth

Dette lokallaget er for tiden inaktivt. Studerer du eller skal du studere i Perth, ta kontakt med australia.nz@ansa.no

Universiteter i Perth:

Kjekt å vite 

Bolig: 

De fleste campus har tilbud om bolig til sine studenter, men det kan også være kjekt å sjekke ut boliger andre steder hvis du ikke ønsker å bo på campus. Er dere flere som ønsker å flytte sammen kan det være rimeligere å finne noe utenfor campus.  

Hovedsøkemotorene for å finne bolig utenfor campus er 

Gumtree er også den største online siden for kjøp/salg av brukte gjennstander som møbler, sportsutsyr, bil etc. 

Ønsker du å flytte rett inn i kollektiv er dette noen nyttige lenker

Får du ikke med deg alle tingene på flyet? 

sendmybag og worldbaggage tilbyr rimelige løsninger for sending av baggasje eller andre ting du måtte ønske å frakte. Posten Norge har også et rimelig tilbud for frakt av baggasje/pakker, men har noe begrensinger på mål og vekt. 

Nordmenn i Perth sin Facebook side kan være nyttig å følge med på for sosiale events og happening, men også bytte/kjøp/salg med andre nordmenn.