Vi i ANSA Melbourne kan hjelpe deg med spørsmål angående studier og rettigheter. Vi opererer også som krisekontakt dersom du skulle komme ovenfor noen problemer. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss i bystyret så skal vi hjelpe til så godt vi kan.

Ønsker du å engasjere deg i ANSA, kan du delta på valget som vi har på slutten av semesteret. Vi oppfordrer alle til å delta, enten man ønsker å stille til valg eller om man vil bli med å stemme frem gode kandidater. Husk at du kan  bruke din stemme til å gjøre ANSA til en enda bedre organisasjon!  

Studieguide

Har du spørsmål om hva du kan forvente deg i Melbourne? Lurer du på hva du må gjøre før du kommer? Vi har laget en studentguide med informasjon om alt du trenger å vite her

 

Ønsker du å engasjere deg i ANSA Melbourne, kan du delta på valget som vi har på slutten av semesteret. Vi oppfordrer alle til å delta, enten man ønsker å stille til valg eller om man vil bli med å stemme frem gode kandidater. Husk at du kan bruke din stemme til å gjøre ANSA til en enda bedre organisasjon!  

Ikke ANSA medlem? Meld deg inn i dag og gjør studiehverdagen din enda bedre! Bli ANSA Medlem her

Hvis det er noe du lurer på så ta gjerne kontakt på vår Facebook side ANSA Melbourne eller på melbourne@ansa.no.

Styret i Melbourne

Lokallagsleder

Adrian Raphael Rosenvinge Grell
Mobil: +61 (0) 424 250 955
Email: adrian.grell@gmail.com

Økonomiansvarlig

Synnøve Undhjem
Mobil: +61 (0) 438 015 115
Email: synnoeve.undhjem@gmail.com

 

RMIT University

Les studiestedsbesrivelsen fra RMIT University.

La Trobe University

Les studiestedsbeskrivelse fra La Trobe University.

 

Følg oss på Facebook!

ANSA Melbourne (Facebook-side)

 

Foto: Privat