Har du lyst til å studere i Australia, og samtidig nyte 300 soldager og kanskje til og med lære deg å surfe? Da er Gold Coast det perfekte studiestedet for deg. 

På Gold Coast er det to prestisjefulle universiteter som er veldig attraktive for norske studenter. ANSA Gold Coast er en organisasjon som ønsker å ivareta norske studenters interesser gjennom både faglige, kulturelle og sosiale arrangementer, skape et nettverk for studentene i området. ANSA opererer også som studenthjelp og kontaktperson. 

Griffith University på Gold Coast er kjent for å være et av Australias mest innovative og dynamiske universiteter, og er et veldig populært  og ikke minst internasjonalt anerkjent studiested. 

Bond University er et privat universitet som gir deg muligheten til å fullføre studiet på kortere tid. Skoleåret er delt inn i tre terminer, og man kan derfor fullføre en bachelorgrad på to år. 

FUNFACT: Gold Coast har et tropisk klima med tre hundre soldager i året og en havtemperatur på 22  grader i gjennomsnitt. 

Hvis du er interessert i å studere i Gold Coast eller bare er interessert i å vite hvordan det er å leve/studerer her er det bare å ta kontakt. ANSA ønsker gjerne å høre fra deg om du har noen ønsker eller forslag til oss. Vil du kontakte oss kan du ta kontakt direkte med noen i styret eller ved kontaktpersoner på griffithgc.kp.ansa@gmail.com.

Du må gjerne følge ANSA GC på sosiale medier, Like facebooksiden vår, følg oss på instagram eller på snapchat @ansagc for regelmessige oppdateringer fra gullkysten og alt den har å by på. 

 

Styret

Lokallagsleder

Frida Santina Sørholt
Mobil: +61 (0) 424 470 838
Email: fridasantina@icloud.com

 

Kontaktperson for Griffith University

Frida Santina Sørholt
Mobil: +61 (0) 424 470 838
Email: fridasantina@icloud.com

 

Foto: Av Darren Tierney / Shutterstock