Klikk her for å melde deg inn i ANSA!Closing icon

Landsstyret

Velkommen til ANSA Russlands nettsider. Her finner du en oversikt over hva vi i ANSA Russland gjør, hvem vi er og hva vi kan tilby deg som studerer eller vurderer å studere i Russland.

Landsstyret består av landsleder, økonomiansvarlig og arrangementsansvarlig. Styret er ansvarlig for ANSA Russlands arrangementer og ønsker å bidra til en bedre studiehverdag for deg som utenlandsstudent.

Hvert år avholdes det et landsmøte, hvor styrevervene står for valg.

Landsleder

Fredrik Holme Tombra

landsleder.russland@ansa.no

Hei! Mitt navn er Fredrik og jeg kommer fra Bergen. Jeg startet på en dobbel mastergrad i Global Communication & International Journalism ved Statsuniversitetet i St. Petersburg og Det frie universitetet i Berlin våren 2016. 

Hvis du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt via epost eller Facebook

Økonomiansvarlig/Nestleder

Bård Andreas Mulstad

okonomi.russland@ansa.no

Arrangementsansvarlig

Andreas Skagen

info.russland@ansa.no

Heisann! Mitt navn er Andreas, og jeg studerer for øyeblikket statsvitenskap ved Higher School of Economics i Moskva. Jeg er her gjennom en utveksling på ett år, som del av en mastergrad i internasjonale relasjoner ved Universitetet i Edinburgh.

Det er ikke mange av oss her i Russland, noe som gjør ANSAs oppdrag veldig viktig. Som arrangementansvarlig jobber jeg med resten av styret for å samle både medlemmer og interesserte fra fjernt og nær i verdens største land til minneverdige erfaringer og gode opplevelser.

Nestleder