Nordmenn som har studert i utlandet er en stor ressurs for norske bedrifter. Nå kan din bedrift delta gratis på ANSAs digitale karrieredager og samtidig få hjelp med å nå ut til en stor og ettertraktet målgruppe.

Norske utenlandsstudenter er en fantastisk ressurs i arbeidslivet. Det at de har studert i utlandet viser stå på-vilje og mot, og erfaringene deres gir verdifull kompetanse senere i karrieren. 

Undersøkelser viser også at utenlandsstudenter har lettere for å tilpasse seg arbeidsmarkedet enn andre, og at de opplever større grad av jobbmestring. Hvem vil vel ikke ha slike personer på arbeidsplassen?

 

Få et fortrinn i jakten på nye kandidater 

For norske bedrifter er det gull verdt å nå ut til utenlandsstudenter. De står på terskelen til arbeidslivet og skal ta valg som har stor betydning for veien videre. Hvilke bedrifter og aktører de blir eksponert for under utdannelsen, har mye å si for valgene de tar senere i karrieren. 

Utfordringen er bare at det kan være vanskelig å nå ut til en målgruppe som er så stor og variert, og som er spredt ut over hele verden. 

 

Delta gratis på ANSAs karrieredager 

Nå får du delta gratis på årets digitale karrieredager 8.-9. juni! Karrieredager er de arenaene hvor bedrifter og studenter kommer tettest på hverandre, og de oppleves som nyttige for begge parter. 

Arrangementet vil holdes digitalt for at ANSA-medlemmer over hele verden kan delta. Du vil møte studentene på plattformen Graduateland.

Alle deltagende aktører blir like godt synlige fordi ingen kan kjøpe seg større plass på arrangementet. Det skaper mer nysgjerrighet og større engasjement blant studentene!

 

Bli med på partnerworkshop 

Som påmeldt aktør vil du kunne delta på en partnerworkshop en ukes tid etter karrieredagen. Der vil vi utarbeide flere detaljer ved partnerskapet, og du vil kunne være med på å forme innholdet i samarbeidet.

 

Fordeler med partnerskap 

Det er flere fordeler med partnerskap ut over ANSAs karrieredager. Vi snakker direkte med våre medlemmer, og vet hva de bryr seg om. Det kommer deg til gode! Vår kompetanse og erfaringer er verdifulle for bedrifter som skal kommunisere med norske utenlandsstudenter. 

Som ANSA-partner vil du blant annet få mulighet til å sende ut stillingsutlysninger og innhold direkte til studentene. Du vil også få også fri tilgang til fremtidige bedriftsarrangementer som retter seg mot våre medlemmer. 

Ikke bare bidrar dette til å bygge omdømme, det kan også gjøre at akkurat du sikrer deg de aller beste kandidatene til din bedrift. Som ANSA-partner blir du synlig på en måte som andre bedrifter bare kan drømme om.

 

Vil du delta på karrieredagene? 

Meld deg på ANSAs digitale karrieredager og få mulighet til å delta på workshop i etterkant. 

Siste dag for påmelding: Fredag 29. april

Det er et begrenset antall plasser.

 

*Sektor:

Foto: 74images/Canva