ANSA ønsker å være en karrierepartner for våre medlemmer – både under og etter studiene.  Vårt mål er å hjelpe deg til å styrke dine jobbmuligheter og bli en attraktiv arbeidssøker på det norske arbeidsmarkedet.

Hva kan vi tilby?  

 

Hvem kan benytte seg av våre karriere-tilbud? 

Hvem kan benytte seg av våre karriere-tilbud? 

Alle medlemmer i ANSA, også Alumni medlemmer. 

Ikke medlem ennå? Du kan melde deg inn her 

CV/Søknadshjelp

De fleste synes det er vanskelig å skrive en god CV og søknad. Selv om det er lett å finne en eksempel-mal, så er det vanskelig å vite hva CV- en bør (og ikke bør) inneholde. Som medlem av ANSA kan du sende inn din CV og/eller søknad til cv@ansa.no og få den evaluert og kvalitetssikret av vårt karriere-team. Vi prøver å gi deg en tilbakemelding innen to arbeidsdager. Les mer om tjenesten her.

Les våre generelle CV- tips her.

Last ned eksempel på en god CV-mal her.

Individuell karriereveiledning

ANSA tilbyr dessverre ikke individuell karriereveiledning for øyeblikket. 

Du finner en oversikt over norske karrieresentre du kan benytte deg av her. 

Gratis digital karriereveiledning tilbys også av Karriereportalen og Karriereplanleggeren.no

Kurs og webinar

Vi tilbyr flere kurs og gruppeveiledninger innen karriereutvikling, selvutvikling og jobbsøk.  Kursene avholdes vanligvis på nett (webinarer), og er gratis for alle våre medlemmer. Som deltaker kan du befinne deg hvor som helst så lenge du har en god internettforbindelse. 

 

Alle karrierearrangementer

Nærmer du deg slutten på studiene? Eller kanskje du nettopp har begynt, eller befinner deg midt i løpet? Uansett hvor mye du har igjen, kan det være greit å tenke på hva som skal skje når studietiden er over.

På ANSAs karrieredager vil du få verdifullt påfyll om teknikker og strategier som hjelper deg som jobbsøker, og du vil få mulighet til å bli kjent med og knytte kontakt med flere store aktører i næringslivet. 

Her finner du mer informasjon om våre karrieredager.

Er det noe du savner fra vårt karrieretilbud? Send oss en mail på karriere@ansa.no

Foto: Shutterstock / Look Studio